Kategóriák
Hírek, információk

A minőségi szigetelés fontossága

Egy épület akkor tekinthető minden szempontból késznek, ha nem csupán esztétikus, de valamennyi funkcióját is betölti. Egy épület feladata, hogy védelmet nyújtson lakóinak, így például ne ázzon be, falai ne legyenek nyirkosak, vizesek. A vizesedés elleni védelmet a vízszigetelés biztosítja, amit akár utólagos szigeteléssel, injektálással is lehet kivitelezni.

Egy épület mindenkor veszélynek van kitéve, hiszen a talajvizek, de ugyanígy a felülről érkező csapadék és az épület használata során keletkező üzemi víz is az épület falaiba beszivárogva roncsolja annak szerkezetét, veszélyezteti a lakók biztonságát, egészségét. Ám minőségi szigeteléssel el lehet érni, hogy az épület időtálló legyen, élettartama ne rövidüljön le, és az értéke is növekedjen!

A rossz szigetelésen áttörő, beszivárgó víz rövid idő alatt is hihetetlen pusztítást képes végezni, amit mihamarabb javítani kell. Ha ez nem történik meg, akkor fagyási károkkal, penésszel, gombásodással, sőt, a hőszigetelés minőségének csökkenésével, valamint ezzel együtt a fenntartási költségek növekedésével is számolnia kell a tulajdonosnak.

Vegye elejét ezeknek a problémáknak, és válassza a minőségi szigetelést, bátran forduljon hozzánk!