Kategóriák
Hírek, információk

Óvja házát szigeteléssel!

Amikor szigetelésről van szó, a legtöbben a hőszigetelésre asszociálnak, aminek fontosságát senki sem vitatja. Azonban a megfelelő vízszigetelésről is gondoskodnunk kell, hiszen ez is jelentősen befolyásolja az életminőséget és az ingatlan állapotát.

Ha a vízszigetelés nem a megfelelő mértékű, az a falak vizesedését okozza, ami kiváló táptalajt jelent a penésznek. Ez egyrészt nagyon egészségtelen a levegőbe kerülve, másrészt csúnya, ráadásul még a berendezési tárgyaknak is ártalmas, például a fa bútorokon is könnyen megtelepszik a penész, idővel tönkre téve őket. A falak árasztotta dohos szagot minden más is átveszi, ami a házban van – bútorok, lakástextilek, de még a ruhák is. Utólagos szigeteléssel megóvhatja házát ezektől a kellemetlen hatásoktól, és nem kell félnie a hosszú távú negatív következményektől.

Óvja házát Ön is utólagos vízszigeteléssel! A vizes falak szigetelése nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem egészsége és berendezési tárgyai védelme érdekében is. Forduljon hozzánk bizalommal!