Kategóriák
Hírek, információk

A vizes fal veszélyeiről bővebben

A vizes falak sohasem jelentenek jót. Ahogyan az emberi szervezet esetében a fejfájás, tüsszögés, torokfájás az influenza tünetei és az immunrendszer gyengeségére utal, úgy a vizes falak az épület szerkezetének megromlására, a falszigetelés hiányos, selejtes voltára utalnak.

Amikor a nedvesség a falakba szivárog és ez a jelenség tartósan fennáll, az számos, az egészségre veszélyes dolgot eredményez. Megjelennek a penész gombák a falakon, a repedésekben, a nedves foltokon és ha egyszer befészkelték magukat nagyon nehéz megszabadulni tőlük.

A penész nemcsak rontja az ingatlan értékét, de megbetegíti a tüdőt. Hosszú távon kiválthat allergiás tüneteket, légzőszervi betegséggel küzdőknél súlyosbíthatja a betegség tüneteit, de bizonyos gombafajták fertőzést, tüdőhegesedést és tüdőbetegségeket okozhatnak.

Ne törődjön bele, hogy vizes falak veszik körül, teremtse meg maga körül az egészséges környezetet! Előzze meg a bajt és szabaduljon meg a vizes falaktól utólagos szigeteléssel! Forduljon hozzánk segítségért bizalommal!