Injektálás kedvező áron: Forduljon hozzánk!

Injektálás kedvező áron: Forduljon hozzánk!

Injektálás kedvező áron: Forduljon hozzánk!

Vállalkozásunk vizes, nedves, salétromos falak, épületek, házak, utólagos vízszigetelésével foglalkozik, melyet korszerű technológiánknak köszönhetően szinte falbontás nélkül valósítunk meg.

Az injektálás kiváló megoldás lehet azok számára, akik utólagos szigetelést szeretnének kialakítani otthonukban. Ezzel a megoldással minimális bontás szükséges csupán, hiszen az injektálás lényege, hogy a falszerkezetbe „fecskendő” segítségével juttatjuk a szigetelőanyagot, így nem szükséges bontani, illetve újabb réteget felhúzni.

Az injektálás további előnye, hogy ezáltal közvetlenül a falszerkezet válik ellenállóvá, így nem kell attól tartani, hogy a plusz szigetelő réteg megsérülése esetén a fal nem lesz képes megfelelően szigetelni. Ha tehát Ön is gyors és hatékony megoldást keres otthona utólagos szigeteléséhez, forduljon hozzánk bizalommal!

Az injektálást a legkorszerűbb és leghatékonyabb anyagokkal végezzük! Az injektálás eljárásnak a falszigetelés terültén számos előnye van:

 • Kitűnő penetrációs, vagyis behatoló képesség. Több irányba is képes terjedni a bejuttatott anyag
 • Aktív és koncentrált hatóanyag tartalom
 • Hígításmentes, vagyis az eljárás által nem kerül plusz víz a falba,
 • Az eljárás után a kezelt falból nem párolog a légtérbe károsanyag, vagy további nedvesség.

Ezzel a technológiával csepegésmentesen, és veszteség nélkül dolgozunk, így pontosan méretezhető a felhasználásra kerülő anyag mennyisége, ezáltal az elkészített árajánlatok mindig pontosak, nincsenek meglepetés költségek! Egy lépésben, rövid idő alatt elkészíthető a szigetelés, ennek köszönhetően rendkívül kedvező ára is.

Injektálás a gyakorlatban

Úgy döntött, hogy el szeretné adni házát? Egy ház eladása előtt sokan igyekeznek annak az értékét minél feljebb tornászni, hiszen így jobb árat kaphatnak érte. Ez kisebb-nagyobb javításokat, felújításokat, korszerűsítést jelent. Ilyen javítás az injektálás is.

Az injektálás technikájával sikeresen elvégezhető az utólagos falszigetelés, amivel az épület állapota jelentősen javítható. A rosszul kivitelezett szigetelés, az elöregedett anyagok csökkent minősége mind oda vezet, hogy a nedvesség bejut a falakba és ott roncsolni kezdi a falszerkezetet. Ennek vannak látható és csak később észlelhető, közvetlen jelei. Az injektálás szükségességére utal a falak nedvesedése, foltosodása, a felpúposodó vakolat, ezzel együtt pedig a penészgombák megjelenése is. Mindegyik óriási károkat tud okozni a falakban, az épület szerkezetében, ugyanakkor ezzel párhuzamosan az emberek egészségre is negatív hatással van.

Hívjon minket bizalommal, ha injektálásra van szüksége, ráadásul kedvező áron!

Miért hatékony az eljárás?

Miért hatékony az eljárás? Sokan nem is gondolnák, hogy a szigetelésnek tavasszal van az egyik fő szezonja. Pedig a falszigetelések bizony ebben az időszakban a leggyakoribbak, ugyanis a téli, csapadékos hónapok gyakran mutatnak rá a hibás vagy hiányos szigetelésből származó negatív következményekre, mint a beázás, a penészesedés vagy a falak mállása.

Technológiai újítás: Lássuk csak, hogyan működik az injektálás

A falazatban a régi vagy egyáltalán nem készült szigetelés miatt, a talajból felszívódó nedvesség felfele jutva távozik. A vízpára formájában elpárolog, de az ásványi anyagok hátra maradnak és kicsapódnak a falon, ezt hívják salétromnak. Az esztétikai kérdés mellett az egészségkárosító hatását már nem is kell említsük.

Amennyiben Önnek is gondot okoz a salétromos fal, kérjen bátran árajánlatot tőlünk az injektálást illetően! Kollégáink már várják hívását!

Az injektálás kiváló megoldás lehet azok számára, akik utólagos szigetelést szeretnének kialakítani otthonukban. Ezzel a megoldással minimális bontás szükséges csupán, hiszen az injektálás lényege, hogy a falszerkezetbe „fecskendő” segítségével juttatjuk a szigetelőanyagot, így nem szükséges bontani, illetve újabb réteget felhúzni.

Az injektálás további előnye, hogy ez által közvetlenül a falszerkezet válik ellenállóvá, így nem kell attól tartani, hogy a plusz szigetelő réteg megsérülése esetén a fal nem lesz képes megfelelően szigetelni. Ha tehát Ön is gyors és hatékony megoldást keres otthona utólagos szigeteléséhez, forduljon hozzánk bizalommal!

Technológiai újítás: Lássuk csak, hogyan működik az injektálás

injektálás

Bizonyos vakolatokkal orvosolható a probléma, de hosszú távú megoldást csakis a vízszigetelés jelent. Az utólagos szigetelési technikák java nagyobb bontásokkal, felfordulással járnak, addig a fentebb említett problémákra az injektálás egy tisztább megoldás, mely a probléma forrását szünteti meg, nem elkendőzi azt. Az injektálás során a falazatba juttatott injektáló oldat kikeményedése után elzárja a kapillárisokat, melyeken keresztül a víz felszivárog a falban, továbbá víztaszítóvá teszi a szigetelt réteget.

Amennyiben Önnek is gondot okoz a salétromos fal, kérjen árajánlatot tőlünk az injektálást illetően! 

Utólagos vízszigetelés vállalása: Lássuk csak, mit vállalunk mi

Az utólagos falszigetelés, alászigetelés számos okból megoldás jelenthet a vizes falak esetén. Hogy melyek ezek az okok? Ha otthonában, vagy környezetében salétromos, penészes fal, és vizes falak vannak, akkor tudnia kell, hogy számos egészségügyi problémája is adódhat, a penészes fal felületén megjelenő vízszintes vizes foltok miatt.

A falszigetelés előnyei:

 • a fal gyorsan kiszárad
 • a fal megerősödik az utólagos falszigetelés technológiájával
 • a fal nem bocsájt ki semmilyen károsanyagot az utólagos falszigetelés után
 • a fal penészes látványa és káros egészségügyi hatásai megszűnnek az utólagos kezeléssel, /gyakorlatilag a víz útját álljuk/
 • a fal az utólagos vízszigetelést követően újra festhető, tapétázható, vagy akár a vakolatot is felvihetjük vízszintes vagy függőleges irányba
 • a falak utólagos szigetelése függetlenül attól, hogy tégla, üreges tégla, vályog, beton… stb. bármilyen építőipari anyagnál használható, alkalmazható, tehát független az épület anyagától
 • a falak injektálásánál, csak minimális bontás szükséges /a legtöbb esetben a víz felszívódása jól látható/
 • a falak utólagos vízszigetelésével közvetlenül a falszerkezet válik ellenállóvá
 • a falak víz utánpótlása a szigetelés hatására azonnal megszűnnek
 • a vizes falak ásványi anyagok okozta salétromosodását ezzel a technológiával tudjuk a leghamarabb meggátolni
 • a nedves falak megszűntetésére az injektálás a legjobb megoldás, vagyis egy hosszútávú és biztos megoldás, és még a vakolatot is közvetlenül felvihetjük a kezelés után.

Mi a teendő az utólagos falszigetelés illetve az utólagos vízszigetelés előtt, után?

Szakembereink az injektáló krém anyagot a furatok segítségével juttatják be a falak szerkezetébe a vízszigetelés elérésének érdekében. Mindezeket követően a régi sérült vakolatot el kell távolítani kb. a legfelső vizesedési ponton túlmenően 70- 80cm-rel és a helyére magas minőségű, lehetőség szerint wta minősítésű légpórusos, falszárító vakolatrendszert érdemes felhordani. Miért nem érdemes meghagyni a régi vakolatot? A régi vakolat meghagyásával meggátoljuk a szerkezet, illetve a víz teljeskörű kiszáradását. Nem észleljük a fal szerkezetében a víz száradását, és az utólagos vízszigetelés eljárását akár hatástalannak  is vélheti a laikus. Fontos tudni, hogy a fal vakolat cseréjét érdemes megcsináltatni, vagyis a legtöbb esetben elhagyhatatlan része az utólagos falszigetelésnek. Az alászigetelés ára függ a fal minőségétől, a fal szerkezetétől és a fal károsodásától. A vízszintes és a felfelé szivárgó nedvesség minden esetben a vakolat leválásához, vagy lepattogzásához vezet a vízszigetelés hatására ezek teljes mértékben megszüntethetők.

Milyen előnyei vannak a penészes fal megfelelő szigeteléssel való felújításának?

A falszigetelés ár mindig egyedi. Sok éves tapasztalatunk alapján akár nyáron, akár télen érdemes a vízszigetelő munkálatokat megcsináltatni, de leginkább a téli, tavaszi hónapok előtt. Minél hamarabb elkészülnek a furatok és megszüntetjük a kapilláris járatokon felszívódó vizes folyadék felszívódását, annál hamarabb élvezhetjük a magas minőségben elkészített utólagos vízszigetelés előnyeit. Kollégáink tudják, hogy a falakon látható vízszintes foltoknál hová érdemes a furatokat elhelyezni, és hogy a víz elleni védekezést az adott épület salétromos, penészes falait figyelembe véve, milyen anyagot érdemes használni például a falak utólagos szigetelése után, amikor a vakolatot szeretnénk helyreállítani.

Hol érdemes injektálni?

Mindenhol, ahol a rossz vízelvezető képességű építőanyagok a talajvíz felszivárgását nem képesek megakadályozni, ott utólag kell víz szigetelni, vagyis utólagos védőrétegeket kell lértrehoznunk a falakban. Jó, ha tudjuk, hogy a pórusaiban szinte mindegyik építőanyag jól vezeti a vizet. Sajnos ez a vizes fal, épület idővel károsodni fog. A víz sótartalma kikristályosodik, kialakulnak a foltok, vagyis a fal salétromos lesz, ami az egészségre nagyon ártalmas. Tartós sikereket, és száraz falakat, egészséges környezetet akkor élvezhetünk, ha megakadályozzuk a víz felszivárgását. Erre a legalkalmasabb az utólagos vízszigetelés. Ehhez a munkálatok, vagyis az injektálás megkezdése előtt furatokat kell készítenünk a talajtól kb. 7-15 cm távolságban, a megfelelő furatokat akkor tudjuk elkészíteni, ha a kárfelméréskor nagyon alaposan és körültekintően járunk el és bejelöljük a nedves terülteket. A legtöbb cég, kft-, amely injektálással foglalkozik a kivitelezés befejezés után tud árkalkulációt adni, ellenben mi országosan vállalunk utólagos falszigetelést, és igyekszünk utólagos meglepetés, vagyis rejtett költségek nélkül elvégezni a felvállalt munkát.

Ha tehát Ön is gyors, és hatékony megoldást keres otthona utólagos falszigeteléséhez, forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére!

Kérjük, ha árajánlatot szeretne, hívja telefonszámunkat +36703334804 vagy további elérhetőségünk a +3670 3334814, vagy írjon emailt a nemethkaroly1970@citromail.hu-ra!

Gyors és hatékony injektálással kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tömbinjektálás

Egy soros injektálás

Injektálás utáni speciális vakolat felhordása

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás